Bijzettafel 52 x 28 x 23 cm

Bijzettafel 52 x 28 x 23 cm

Afval bestaat niet. Deze moderne bijzettafel is gemaakt van overgebleven stukken hardhouten multiplex wat een aantal cosmetische imperfecties had. Door de afvalstukken slim te gebruiken heeft het hout een tweede leven gekregen in de vorm van een luxe bijzettafel/nachtkastje.

Het meubel beschikt over een opbergvak van 24 cm breed voor bijvoorbeeld tijdschriften en/of boeken, waardoor je het ook als nachtkastje kan gebruiken. De buitenkant is gebeitst in de kleur van wengéhout en afgewerkt met een transparante matte lak. De binnenkant is matzwart gelakt. 

De verbindingen zijn ‘in verstek’ gezaagd, wat inhoudt dat het hout onder een hoek van 45 graden wordt gezaagd en verlijmd. Door de voorste randen van het opbergvak ook in een lichte hoek te verzagen ontstaat een modern en driedimensionaal effect. Het meubel heeft daardoor een echte ‘mid-century’ look. 

Specifieke wensen of liever een andere afmeting of houtsoort? Geen probleem! Vermeld je wensen in de prijsaanvraag en er wordt z.s.m. contact met je opgenomen.

– 52 x 28 x 23 cm (HxBxD)
– Van gerecycled multiplex
– Opbergvak van 24 cm breed
– Poten voorzien van meubelvilt
– Variaties in poten, afmetingen, houtsoort en/of kleur mogelijk: neem contact op

€ 125,- (incl. BTW) 

specifieke wensen op aanvraag