MINI SALONTAFEL (eiken)

Mini salontafel van eikenhout (24 x 43 cm)

Deze eikenhouten mini salontafel is gemaakt van robuust dik eikenhout en zware, degelijke zwartmetalen luspoten. Door het dikke blad kan de tafel tegen een stootje en het kleine formaat zorgt ervoor dat hij op veel plekken neer te zetten is. De salontafel heeft een afmeting van  24 x 43 cm (H x D).

Eikenhout staat bekend als één van de houtsoorten die het beste tegen vocht bestand is. Het blad is bewerkt met bijenwas, waardoor het hout een lichte, satijnachtige glans krijgt. Daarnaast beschermd de was het hout nog verder tegen stoten, krassen en geknoeid vocht. Het meubel is makkelijk opnieuw te behandelen met bijenwas wanneer deze na verloop van tijd zijn lichte glans heeft verloren. Hierdoor kan je jaren genieten van deze kleine salontafel.

De kleine maar stoere salontafel is als koffietafel te gebruiken, maar leent zich ook perfect als bijzettafel of als plantenstandaard. Door zijn beperkte afmeting is er in vrijwel elke kamer makkelijk een plekje voor te vinden. 

Variaties in afmetingen en afwerking zijn mogelijk. Zo kan het meubel bijvoorbeeld ook met een donkere of lichtere white-wash kleur bewerkt worden. Dit is afhankelijk van jouw wensen en hoe je de tafel van plan bent te gebruiken. Ik adviseer je graag wanneer je specifieke wensen hebt of iets niet zeker weet.

Dezelfde look, maar een totaal ander meubel? Kan ook! Neem vooral contact op, dan kijken we naar de mogelijkheden.

– 24 x 43 cm (H x D)
– Blad van eikenhout, poten van zwart metaal
– Bewerkt met bijenwas: makkelijk te reinigen en herbewerken
– Variaties in poten, houtsoort en/of kleur mogelijk: neem contact op

 Per direct te koop voor €99,95 (incl. BTW)