Notenkleurig bureau met opbergruimte

Drie bureaus voor Beeldkameraden (79 x 163 x 69,5 cm)

Voor de Beeldkameraden – drie ondernemers met videoproductiebedrijf – maakte ik drie verschillende, op maat gemaakte bureaus voor hun nieuwe kantoor: Eén bureau zonder opbergruimte, één met opbergruimte door middel van planken en één met opbergruimte door toepassing van een plank en softclose-lade. Alle bureaus hebben een afmeting van 79 x 163 x 69,5 cm (HxBxD).

Het bureau is opgebouwd uit een frame en blad van vurenhout en een kastconstructie van multiplex. Het tafelblad is gebeitst in een lichte, notenkleurige tint. Hierdoor blijft de decoratieve nerf van het vurenhout zichtbaar. Het frame is in een iets donkerdere, warm wengé kleur gebeitst. 

De opbergruimte heeft een afmeting van 270 bij 524 cm en is doormiddel van twee uitneembare planken ingedeeld. Maar ook een indeling met lades of een combinatie hiervan is mogelijk. De deur beschikt over een softclose-mechanisme. Hierdoor zal de deur zachtjes sluiten, zelfs wanneer je deze met kracht dichtgooit.  

Liever de opbergruimte aan de andere kant, een andere indeling of een andere houtsoort? Dat kan! Het bureau kan volledig op maat gemaakt worden. Ook verschillende kleurencombinaties van het frame en/of blad zijn mogelijk. Vermeld je wensen in de prijsaanvraag en er wordt z.s.m. contact met je opgenomen.

– 79 x 163 x 69,5 cm (HxBxD)
– Van gebeitst vurenhout en multiplex
– Met opbergruimte
– Voorzien van softclose scharnieren
– Variaties in frame, afmetingen, houtsoort en/of kleur mogelijk: neem contact op

 va. €775,- (specifieke prijs op aanvraag)